Mantra Singing

Free Gayatri Mantra Evening

 
See events schedule 

This is an invitation to those of you who are interested to come and recite the Gayatri mantra together. The Gayatri mantra is one of the oldest mantras in the world. It is a deep prayer for the enlightenment of all sentient beings. Chanting together brings joy and gives strength to the intention of the mantra. Its powerful message springs from the unity of all hearts. We are all one. There is no experience needed to sing the mantra. Your intention is the best reason to join.

For more information about the Gayatri mantra and her meaning, visit;
www.worldwidelightcircle.net

 

 

 

Price: FREE ENTRANCE or DONATE FOR A GOOD CAUSE

Register

 

 

“Mantra Singing”

flowers-small 
see events schedule 

Mantrazingen is het steeds opnieuw zingen van een woord, zin of liedje met de concentratie daarop. De concentratie kan op de woorden, op de klanken of op de betekenis van de mantra zijn. Het steeds herhalen werkt meditatief. De klanken en de inhoud hebben een reinigende en helende werking, versterken de concentratie en het bewustzijn, openen het hart en het keelchakra en doen de energie stromen door je hele wezen. Samen zingend kom je in een meditatieve staat, een hogere frequentie (buddhafield). Mantrazingen wordt ook wel devotionele samenzang genoemd. Devotie is overgave. Joëlle ziet dat als het eren van de God in jezelf en je dankbaarheid tonen voor alles wat je mag meemaken. Iedereen is welkom, je hoeft niet mooi te kunnen zingen.

Houd jij ook zo van mantra’s? Of van samen zingen? Of allebei? Of ben gewoon je nieuwsgierig om te ervaren wat het is om samen te mantra’s te zingen?

Het reciteren van Mantras en zingen van Kirtans laat de kracht van de betekenis en de klank door ons heen stromen. Het zuivert ons, brengt ons naar de kern van onszelf. Het brengt ons dichter bij de bron van alles, dichterbij de vreugde en liefde in onszelf. Deze avond is toegankelijk voor mensen die nooit Mantra’s hebben gereciteerd en Kirtans hebben gezongen. Er wordt uitgelegd wat Mantra’s en Kirtans zijn en wat de betekenis is van ieder.

Kom naar de maandelijkse mantra/kirtan bijeenkomsten om samen mantra’s te zingen, iedere keer met een ander thema. Soms misschien met instrumenten, soms zonder. En als je zelf een instrument speelt en mee wilt doen ben je van harte welkom om je instrument mee te nemen.

Prijs: Doneer wat je kan (voor een goed doel)

Register