Introductie tot Yoga – een 4 weekse cursus

 

Met Savitri Sattoe

Cursus – Introductie tot yoga: 4 weken 
VOLG DEZE CURSUS of GEEF HET KADO

Deze cursus is om je te introduceren tot yoga “wat is yoga?”. Yoga is voor iedereen maar ieder lichaam is anders en iedereen bevindt zich in een andere persoonlijke situatie waardoor de keuze in vorm van yoga veel kan bijdragen zowel positief als negatief. Nieuwe yogis in de studio raden wij aan om deze workshop te volgen maar ook voor onze bestaande yogis is dit een prachtige manier om wat meer te leren over de achtergrond van yoga en hoe het nu in hun leven in te passen is. De workshops worden iedere maand aangeboden.

Waarom doen we dit?

Als yoga nieuw voor je is dan is dit een mooie manier om een goede basis mee te krijgen. Voor diegenen die al wat langer yoga doen is het een manier om weer terug te gaan naar de basis en meer te weten over de achtergrond van yoga. Op deze manier leren wij onze nieuwe en bestaande yogis kennen en kunnen we goed inspelen op hun behoeftes. We vinden het verder belangrijk dat yoga op een goede manier wordt beoefent en dat je in ieder geval een goede basis meekrijgt voordat je begint met onze reguliere lessen.

Voor data check onze  rooster

Frequentie:
wordt iedere maand aangeboden.

Kosten:
eur 50,-  voor beginners in yoga of om je yoga kennis te verfrissen.

 

Over Savitri

Meld je hier aan


Testimonial:

"To get to know Saktiisha yoga center I signed up for the ‘introduction to yoga’ workshop. After a very warm welcome we were taught about the basic principles of yoga, by using a beautiful analogy from the Bhagavad Gita. After the theoretical part of the workshop it was time to bring our new gained knowledge into practice, for example by focusing on the breathe during the different yoga poses. There was a lot of room for everyone’s story and motivation, which made the workshop very personal as well. I look forward to the yoga lessons to come!" ~ Madeleine